Gravidoppdatering uke 21 (20+2)

Over halvveis! 

Uker: 21

Uker igjen: 19

Kjønn: Uvisst

Navn: Uvisst

Kontroll: Har fortsatt bare hatt den første kontrollen, men nå er det kun to dager igjen til ultralyd, noe som vi gleder oss helt utrolig mye til. Helt uvirkelig at vi snart skal få se den lille, og endelig få vite kjønnet slik at vi kan begynne å planlegge litt mer fremover. 

Innkjøp: Har ikke kjøpt så mye mer heller, men vi var på ikea på lørdagen og handlet inn sprinkelsengen vi hadde så lyst på, og litt sengetøy og sånne ting. 

Bevegelser: Utrolig mye bevegelser om dagen, og masse spark! Noe som er så utrolig gøy. Endelig kjenner Richard sparkene også, og tror han syntes dette er veldig gøy. Første gang det virkelig har gått opp for oss begge at det virkelig er en liten krabat inni der. 

Vektøkning: Veier nå 70kg, så har i alt gått opp 5kg. Håper på å ikke gå opp så mye mer nå, og jeg skal bli mye flinkere på å trene mer og spise sunnere, slik at vekten holder seg noenlunde stabil fremover. 

Strekkmerker: Fortsatt ingen strekkmerker, men kommer vel med tiden. Har ikke vokst så mye mer, men kanskje litt, haha? Er ikke så lett å se selv, men Richard sa når jeg kom hjem fra Kiel, at magen virkelig hadde vokst. Ser det ikke så godt selv, men er vel sikkert lettere for andre å se. 

Tungt: Kjenner ikke så mye forskjell fra den forrige oppdateringen, men merket det veldig på ryggen når vi drev med flyttingen og skulle ikke så mye til før ryggen var helt kjørt. Føttene og leggene mine hovner som regel opp på kvelden etter en dag med mye gåing og ståing. 

Cravings: Fortsatt helt dilla på sjokomelk, ellers er det ikke noe annet. Prøver å spise variert og sunt, og har overraskende nok ikke så lyst på godteri. Noe jeg er veldig glad for! Spiser mye tomater, men dette hadde jeg dilla på før jeg ble gravid også! 

Plager: Hodepinen har kommet tilbake, noe som er utrolig kjipt. Vet ikke om det kan være den tunge luften som er om dagen, eller om det rett og slett bare er en fase jeg har igjen. Men håper på at det gir seg snart, vanskelig å holde humøret oppe når hode står på som værst. 

Humør: Som sagt over her er det vanskelig å holde humøret oppe på grunn av hodepinen, noe som jeg tror er utrolig slitsomt for stakkars Richard. Men han er så utrolig tålmodig og flink til å hjelpe meg, og jeg er utrolig heldig som har han. Han er virkelig verdens beste. 

Fødselsforventninger: Samme som alltid her! Prøver å ikke tenke så mye på det, og heller glede meg over svangerskapet. I bunn og grunn er så er alt verdt det og jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Jeg er veldig heldig som ikke har noe fødselsangst og jeg syntes virkelig synd på de som har det, kan ikke være noe gøy. Tenker heller mer på at etter alt det vonde før vi møte vår lille baby <3 


Går kun i joggetøy om dagen, for det er det eneste som fortsatt passer. Trenger virkelig å handle inn litt mammatøy snart, men jeg hater virkelig å shoppe. Likte det mye bedre før, men dette har virkelig endret seg. Syntes også det er litt kjedelig å handle klær som jeg bare kan bruke i noen måneder før det blir for stort igjen. Håper at joggetøyet jeg har er stort nok til at jeg kan bruke det gjennom hele svangerskapet, hihi. 

Vi blogges :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katharina Lundby

Katharina Lundby

20, Ski

Hei og velkommen til min blogg! 20 år gammel, bor i Ski sammen med barnefar. Venter barnet i starten av desember. Håper du vil følge vår hverdag videre :-)

Kategorier

Arkiv

hits