Long time, no see! 

Må virkelig beklage for den dårlige bloggingen. Har vært utrolig mye som har skjedd den siste uken. Som dere vet har vi flyttet inn i leiligheten, og nå har vi fått alt på plass, noe som er så utrolig deilig. Jeg var også som jeg nevnte på kiel-tur med en venninne, noe som var så utrolig koselig. Nå er det tilbake til "hverdagen" (selvom jeg fortsatt har ferie, hehe). Nå er det også forresten bare to dager til ultralyd, noe vi har gledet oss til veldig lenge nå. Klarer nesten ikke vente lenger. Vi gleder oss så utrolig mye til å se lille skatten vår. 

Tenkte å ha en gravidoppdatering straks i et annet innlegg, men kan avslutte dette med litt bilder fra den utrolig fine turen vi hadde. 


Den fine, lille lugaren vår. Hvor vi forresten var veldig heldig med utsikten fra vinduet. Vi fikk vindu slik at vi så båten slik kapteinen gjorde. Dette var svært heldig for to stykk jenter som blir veldig båtsyke. haha


Vi spiste god lunsj med en gang vi kom på båten. En veldig fin og liten italiensk restaurant, som vi forresten spiste på hver eneste dag. 


 


Det gjorde ingenting å være gravid på båten når de hadde så stort utvalg av alkoholfrie drinker, som var helt himmelske. 


Vi møtte faktisk på min stebror på båten og de hadde bestilt plasser på kveldsshowet, så de var så snille og inviterte oss til å sitte med dem. Utrolig bra show og alle var så talentfulle. 


Utsikt bakerst i båten. Herregud, så fint. Kunne stirret på havet i all evighet. Finnes ikke noe som er finere enn havet, og den fine himmelen da!! 


Siste middagen vi hadde, som forresten også var på den italienske restauranten. Haha, vi likte oss der. 

Det var alt jeg hadde for denne gang, håper dere likte bildene. Så blogges vi snart igjen. 

Håper alle har hatt en strålende helg. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katharina Lundby

Katharina Lundby

20, Ski

Hei og velkommen til min blogg! 20 år gammel, bor i Ski sammen med barnefar. Venter barnet i starten av desember. Håper du vil følge vår hverdag videre :-)

Kategorier

Arkiv

hits